snyggingen!


Älskar ditt utseende..

brick by boring brick

tjenis alla,
hej, idag har jag varit i skolan och haft en okej dag, men jag har haft ont i huvudet, har det nu oxå ifs:( just nu lyssnar jag på en av världens bästa låtar nämligen 'brick by boring brick', av paramore. den äger!! jag har tränat till matteprovet på torsdag, fyfan! hatar prov, men aja måste klara den annars är det kört. imorn blir de en vanlig dag tror jag inget spe ska hända, men jag hoppas nåt kul dyker upp :) men hoppas ni hade en bra start på veckan, puss puss


sjuuukt vacker!


´Detta är min älskling linnea morell! hon är så jääävla vacker så jag var bara tvungen att lägga ut denna bild <3 puss dig min Garry

same as always!

hej bloggish!
idag har jag nt gjort mkt, har bara chillat och så.
skulle till kollomässan men fan heller orkar nt -.-
imorn är det boring skolan igen, men när man har bra vänner blir det sjukt kul att gå.
i veckan är det skolan, på fredag ska jag kanske vara med linnea och olivia, men på lördag ska jag vara med min kompis josefin, vi har nt träffats på länge, så jag längtar verkligen.
så det ska bli nice :-)
men ni får ha det så brA, hoppas ni hade de bra i helgen.. puss puss


tjenis

hejsan alla!
förlåt att jag inte hat skrivit något men det har varit mycket de här dagarna -.-
men nu är jag på fötterna igen :)
jag har varit mycket upptagen med familjen och vänner så jag har komiit hwm senare på kvällarna skit trött och så, så då går jag direkt och lägger mig.
idag har jag varit med olivia ljubavi, vi har varit hemma hos henne och haft skiiiiiiiit kul!! vi spelade gitarr, spelade in konstiga saker på mobilen och har taget freak-bilder på olivia, hehe..
men Ah det var det hoppas ni har haft en bra sön, mån och tis. puss puss


RSS 2.0