things to do

hello!
hej alla förlåt för dålig uppdatering, har haft mkt plugg och har inte varit hemma så mkt.
Men nu är vi på räls igen!
Idag har jag varit i skolan och kom hem efteråt, vi fick sluta tidigare en lektion idag, SKÖNT! Under tiden har det inte hänt något stort utan bara lite grejor som behövde fixas. Men nu måste jag gå och plocka undan lite i mitt rum, så vi hörs imorn ;)
hoppas ni har haft det bra!

Kram♥

pretty woman♥

Hej gullungar!
kom hem ett tag sen, jag var med tuva och åt på subway, Gott.
Men just nu sitter jag i sängen och gör det mysigaste jag vet, själv iallafall. Det är att sitta i sängen och titta på pretty woman, min favorit film och ha på Holiday med madonna på låg volym och äta brago kex, LOVE IT!!!! det är det bästa jag kan göra själv! Men nu ska jag forsätta kolla på filmen, vi hörs.
Hoppas ni haft en fin dag!

Kram!♥


världens bästa film!


gossip

Hello!
Oj har städat förfullt med min garderob, har lite kvar. Har samtidigt kollar på gossip girl, min favorit serie, love it!
Har även hittat en spännande sak på min data, min webbkamera har riktigt coola grejor som jag inte visste att den hade så Aa den var nice. Skriver kanske innan jag går och lägger mig.

Kram!♥

Sista dagen av friheten!

Hej gottfolk!
Just nu sitter jag framför TV och kollar på dating in the dark som jag tycker är lite rolig. Idag har jag vaknat lite sent men wtf det är sista dagen av lovet så måste ju njuta av den sista dagen som är så solig och härlig. Imorn är det skola som jag ser lite fram emot eftersom jag har inte träffat alla vänner under lovet så den kommer bli kul!
Men efter programet så blir den lite städning i garderoben ser inte så bra ut men men.
men nu ska jag kolla lite till på TV.
hoppas ni haft en bra dag!

Kram!♥


borta bra men hemma bäst!

Hej alla!
har precis kommit hem från att ha varit i stan och köpt lite smått. Har inte köpt något spe utan bara varit i stan och kollat läget ;) Jag åkte in till stan för att egentligen byta ut mina rosa converse som jag hade 2 par av till ett par gråa. Men de hade tyvärr inte min storlek så jag tog pengarna tillbaka och åker in till stan och köper någon annanstans. Liv sov över så vi åkte in tillsammans. Vi somnade oerhört sent, typ 6:30 på morgonen. och vakna något runt 14:00, vi behövde ha lite kul! Om ni undrar vrf jag hade två par likadana skor så är det för att det hände en sak i skolan och så gick min pappa och jag och köpte likadana men jag kände att ne det är onödigt så ja det var därför. Men nu måste jag gå och städa mitt rum efter igår och sen ta det lugnt.
hoppas ni har haft en härlig lördag!

Kram! ♥

A loong day!

hej bloggen!
kom precis hem med Liv som ska sova över ikväll, kul! Jag träffa inte josefin idag för att hon blev dunder sjuk och ville inte smitta mig ''/ to bad.
men men nu sitter jag och Liv och kollar på Talang 10.
det är jätte rolig!



Kram! ♥

tired me

hej alla!
Har äntligen städat klart eller gjorde det ett tag sen men jag var och tog ett långt bad Skönt! ska bara fixa ansiktet och sen lägga mig ska upp kl 9.00 imorn så jag behöver sova lite.
Har varit hos min bror i hans lägenhet och hälsat på oxå.



hoppas ni hade en bra torsdag!
Kram ♥


hard work lönar sig

hej bloggen!
jag håller på att städa mitt rum just nu, har lite kvar.. Men Men idag har jag inte gjort mera än att städa och snackat med josefin i tele. Imorn blir det lunch och fik med Josefin och hennes underbara chihuahua mimmi, hur sööt som helst. Hoppas vädret blir snäll för vi hade tänkt att sätta oss på nån uteservering, så hope on the best! Men nu måste jag förtsätta med städningen så vi hörs imorn. 
Kram! ♥

Me ♥ shopping

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har väldigt mkt att göra. Det har varit påsk = gäster, firande osv.
Men Men nu kommer  jag tbx! Idag har jag varit och shoppat, har köpt en skinjacka från shestore, den är skit fin har vilja ha den länge. Jag har även köpt ett armband på Glitter med stora nitar på så den är en hiss =)
här kommer bilder på sakerna♥


Jackan


Armbandet

Kram!


RSS 2.0